Materialen

 

Team auto met aanhanger

Kleding pakket

De teamauto is voorzien van opvallende bestickering en heeft ruimte voor 7 zitplaatsen. Voor de bagage en fietsen zijn we voor zien van een op maat gemaakte aanhanger. Deze aanhanger is ook bestickerd en op het dak kunnen 9 fietsen geplaatst worden. Elke rijder beschikt over een zeer professioneel en uitgebreid kledingpakket voor elke disipline. Naast de kleding beschikt elke rijder ook over een hartslagmeter die uit te lezen is op de computer, een helm, een sporttas, een sportbril en dergelijke.
   

Electronisch rondebord

Mobiele trainingshonk

Het team beschikt ook over een opvallend digitaal rondebord. Hierdoor zijn de tijden sneller weer te geven. Maar ook de rijder ziet zijn tijd sneller door het opvallende licht. Waar we ook naar toe gaan we hebben altijd onze trainingstoestellen bij ons. Onze mobiele krachthonk heeft alle atributen die nodig zijn voor een optimale training op het droge ten goede van het schaatsen. Trampolines, Trainingselastieken, Hordes, Squathalters, Ballen, Matjes, Schaatsplanken, Coreboard en nog veel meer. 
 

EHBO koffer

Materiaal koffer

Omdat we trainen met veel snelheid gaat het ook wel eens mis. Dit hoort er nou eenmaal bij. Toch moet je natuurlijk wel aan alles denken. Hiervoor hebben we een EHBO koffer. Hierin zit alles wat we nodig hebben om de rijders op te lappen. Ook toeval moet je niet aan de wensen over laten. Het materiaal moet perfect in order zijn. Maar je kunt op locatie soms pech hebben. Hiervoor beschikken we over een uitgebreide materiaalkoffer met slijptafel en benodigdheden.